|

Share With Care!

Waarschuwing vooraf

De op deze pagina getoonde video kan voor sommige kijkers als zeer indringend worden beschouwd!

Afgelopen juli publiceerde Duitse Telekom een video om ouders te informeren wat mogelijke gevolgen zijn van het ongevraagd delen van foto’s van hun kinderen op het internet. 75% Van de ouders deelt foto’s van hun kinderen op het internet en 8 op de 10 ouders heeft volgers die ze nog nooit in het echt hebben ontmoet.

In Nachricht von Ella vertelt de negenjarige dochter Ella, ouder gemaakt middels deepfake aan haar ouders, die overigens nietsvermoedend in de bioscoop zitten, wat zij als een digitaal verouderde jongedame als heel vervelend kan zien.

Nachricht von Ella

Duitse Telekom verwijst op haar site naar verschillende bronnen om ouders te ondersteunen in de digitale wereld.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *